Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
  • HANSSONHERTZELL INVEST, S.L.
  • C/ Ramón Gallud 148
  • 03182 Torrevieja ( Alicante)
  • ( +46) 08 519 72 370
  • Din Mäklare i Spanien
Detaljerad sökning

Vill ni sälja er bostad?

Går du i säljtankar?
När man skall sälja sin bostad i Spanien behövs det ibland en stor portion tålamod. Det går sällan lika snabbt som en försäljning hemma i Sverige - en process pågår ofta i flera månader. 

 

Som säljare är du ansvarig för att innan försäljning göra en energideklaration av bostaden. Denna överlämnas till köparen i samband med försäljningen.

Vi på Hansson & Hertzell rekommenderar gärna flera partners som utför dessa.

Vid försäljning måste du även ha överlämna fullständig dokumentation om bostaden – certifikat på besittningsrätt, information om fastighetsskatt och ägarbevis.

Ta även reda på dina verkliga kostnader. Vad din bostad har för driftkostnader, möjliga reparationer som behöver göras. Spekulanter vill gärna ha dessa parametrar inkluderade i en köpesumma. Självklart finns vi tills hands för att hjälpa dig dessa beräkningar.
Din bostad värderas innan den läggs ut till försäljning – ofta finns redan en klar uppfattning om vad bostaden är värd. Vid försäljning jämför man med likvärdiga bostäder som har sålts – tillsammans tar vi ett fram pris som både ni och vi tror på.

Innan en säljprocess inleds upprättas i regel alltid ett avtal mellan dig och mäklare. Detta reglerar försäljningsuppdraget.

Kontraktsskrivning sker mellan säljare och köpare – ett så kallat ”arras” eller ”Option de Compras’’. I kontraktet framgår tillträdesdatum och slutgiltig köpesumma.

Efter signatur av köpare och säljare betalas en handpenning som en delbetalning av köpesumman, detta betalas på inträdesdagen. Det tidigare kontraktet ersätts med ett nytt kontrakt hos aktuell notarie.

Notarien ansvarar för att betalningar och skatter hamnar på rätt ställe samt den slutgiltiga köpesumman till dig.

Du överlämnar nycklarna till köparen som efter mötet kan tillträda bostaden.
Home Styling

Vi kan stolt erbjuda homestaging – för att lyfta fram de bästa i bostaden. Med hjälp av växter, kuddar och möbler presenterar vi tillsammans din bostad på bästa möjliga sätt för att attrahera så många spekulanter som möjligt.

 

Drone fotografering

Använda Drönare vid hus fotografering är något av de senaste på marknaden och är självklart något vi kan erbjuda för att spekulanter på ditt objekt skall få bild på trädgård, närområde och läget överlag - vi fotograferar din tomt från ovan för att hjälpa spekulanter att få en så klar bild som möjligt av objektet.

 

Online / Offline Marknadsföring

Online-  Vi har lång erfarenhet och brett kunnande inom digital marknadsföring och arbetar aktivt med att exponera våra objekt på ett attraktivt sätt via populära portaler, sociala medier samt vår hemsida som följer det senaste inom content marketing, typsnitt och användarvänlighet. 


Offline - Din fastighet kommer att aktivt främjas genom vårt nätverk av fastighetsmäklare i Sverige, Spanien, Norge, Danmark och Storbritannien.

Vill du bli kontaktad för en värdering av din bostad?

Personuppgifter
Plats
Detalle promoción
C/ Ramón Gallud 148
03182
Torrevieja (Alicante)
  • HANSSONHERTZELL INVEST, S.L.
  • C/ Ramón Gallud 148
  • 03182 Torrevieja ( Alicante)
  • ( +46) 08 519 72 370

© HANSSONHERTZELL INVEST, S.L. 2018

Rättsliga förbehåll